Fülbevaló stílusok 2012-ben

A divatirányzatok nagyon különbözőek és ez elmondható az ékszerekről, valamint a divatékszerekről is. Akár legyen szó az ékszertervezőkről, vagy akár a kifutóról, és bármelyik díjkiosztó-gála vörös szőnyegéről, viszont ugyanúgy megemlíthető a divat, illetve ékszer blogok, üzletek, mint például az Etsy, illetve akár a mindennapi viselet: Bizonyos irányzatok elég jól meghatározottak, míg valamelyik csak sejthetők 2012-vel kapcsolatban.
1. Szikrázó gömbök: „Villantsd fel!”
Minden klasszikus fülbevaló nagyon jól mutat a nagyestélyikkel, és üzleti viselettel valamint a sportosabb stílussal is. Tehát a lényeg, hogy a fülbevalóval nem lehet rosszul kinézni. Nagyon sok nő, illetve férfi is, szereti a kis méretű, fülbevalókat,ez annak köszönhető hogy rendkívül sokrétűek. Azok, akik divatot jobban szemmel tartsák, ügyelnek a részletekre, és egy kis ragyogásra vágynak. A gyöngy gömbök azok valódi klasszikusok, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Azonban ugyanez elmondható a kerek vagy szögletes gyémánt fülbevalókról is. A cirkóniák a mesterséges gyémántok és akár nikkelmentes, hipoallergén anyagból készült foglalatban is elérhető áron megvásárolhatók. Ezeknek az ékszereknek a körében a virág, a csillag és a szív formájúak, nagyon népszerűek. Valamely országokban a születési hónapoknak megfelelő kövek a legkedveltebbek. Például a tizennyolc karátos (750) arany vagy a 14 karátos (585) arany fülbevalók nagyszerűek. Néhány ismertebb ember, aki a gyémánt fülbevalókat részesíti előnyben, valamint nagyon kedveli: Halle Barry és Sandra Bullock.
2. „A nagy, szép.”
A mozi- és popsztárok, valamint a TV showk ismert emberei egy dolgot tagadhatatlanul sugalltak: Annak érdekében, hogy hatásos legyen belépőjük lenyűgözően nagyméretű, fülbevalóra van szükségük. A kialakítás is most már egyre gyakrabban extravagáns. Az anyagok, a formák valamint a színek is nagyon változatosak. Napjainkban az emberek számtalan irányzatával találkozhatnak össze a boltok polcain.
Nagyon fontos, hogy a különösen nagy fülbevalók, magukra terelik a figyelmet. Leginkább abban az esetben szépek különösen, ha egyéb kis ékszerrel kombinálják őket. Érdemes ezeket a gyönyörű nagyméretű fülbevalókat kizárólag egyedi különleges alkalmakra tartogatni, mert mint tudjuk mindennapi viseletre nagyon nehezek, és könnyen beakadhatnak a ruhába, valamint egyéb dolgokba is.
3. Tollfülbevalók
A tavalyi év óta a mesterséges és igazi madártollak is ékeskednek sok hölgy fülében. A pávatollak minimum annyira kedveltek, mint a természetes földszínek, a barna, a fekete és a fehér kombinációja, valamint a gyönyörűen ragyogó rózsaszín bármely formája. Az a legjobb a tollfülbevalókban, hogy nagyok, de mégis könnyűek. Úgy néz ki, hogy az emberek vagy szeretik, vagy annak az ellentétje tehát gyűlölik a tollfülbevalókat. Azoknak a száma, akik egyáltalán nem szerették, egyre inkább fogyatkozik, míg a másik csoport, úgy látszik, egyre népesebb tábornak örvend. Miley Cyrust, Drew Barrymoret és Paris Hiltont is megfigyelhettük már ilyen fülbevalóval. A tollfülbevalókra rátalálhatunk, például a Claire’s ékszerlánc kollekciójában.
4. Hatalmas karikák – gyémántberakás és hatalmas gyöngyök
Az egyszerű, viszont hatalmas karika fülbevalók már nagyon régen divatban vannak. Erre a nagyon jó példa egyértelműen Jennifer Lopez, aki ritkán figyelhető meg a hatalmas karikái nélkül. Sokan vannak, akik még mindig a tiszta arany, ezüst, valamint az orvosi fém karikákat részesítik előnyben. De a meglepően dekorált karikák is minden bizonnyal divatosak. Ilyen esetekben vagy szélesebbek, és gyémánttal, cirkóniával, valamint egyéb szintetikus kövekkel tele tűzdeltek, vagy eltérő színű anyagokból készült hatalmas gyöngyök találhatóak a vékony karikákon.
5. Fülönfüggő fülbevalók az Ezeregy éjszakáig terjedő romantikától
A régi divat tárgya a fülönfüggő. Különösen nőies és álomszerű, más időből vagy nagyon távoli világból valónak látszik. Kinézete lehet olyan, mint egy szőlőfürt, viszont nagyon sok esetben másképpen is.
6. A Rojtfülbevalók
A Különböző helyekről, dolgokról ismert rojtot egy ideje már a divatban is előszeretettel alkalmazzák. A fülbevalón található rojt a vállig, vagy akár tovább is érhet. Az egyes szálakat készíthetnek selyemből, melyeket ritkán gyöngyök tűzdelik, néha alakíthatják ezüstláncok, valamint bőrszíjak.
7. Hűvös elegancia
A fekete vagy az antracit és az ezüst kombinációja úgyszintén divatos. Az ehhez felhasznált anyagok, például, a hematit, az ónix valamint az ezüst. A Christ, Rockberries üzletláncoknál szerezhető be.

Sztárok és kedvelt fülbevalóik

A női arcokat igazán a fülbevalók dobhatják fel. Egy fülbevaló meghatározhatja akár a ruha stílusát, vagy épp kiegészítheti a frizurát, de mindenképpen a nyakat és az arcokat emeli ki, valamint a nőiességet ki hangsúlyozza. Ugyanezt a sztárok is nagyon jól tudják.
Sandra Bullock fülbevalója
A fülbevaló meghatározza az emberekben a rólunk kialakuló képet, amire az imázsuk, valamint a divat miatt nagyon kell figyelniük a sztároknak. Sandra Bullock mindig ügyel megjelenésére, akármennyire is olyan szerepekben kell lennie, mint több filmjében, ahol „tramplit” játszott. A Golden Globe 2010-es díjátadóján például egy hosszú, kövekkel díszített fülbevalót viselt magán.
Fergie fülbevalója
Fergie, nem aprózza el az ilyesmit, mint a Black Eyed Pease énekesnője. Különösen sokszor a vadat az elegánssal szokta kombinálni. A hosszú, hatalmas fülbevalójával felidézi a régi idők báljait, valamint az akkori divatot, míg a fülében még extra kis karikák vannak végig, amelyeknek a hatását megerősíti a szemöldök piercingje is.
Reese Witherspoon fülbevalója
Reese Witherspoon a fülbevalói esetében szereti a csillogást, valamint a finom vonalakat.
Eva Longoria fülbevalója
Eva Longoria, a Született feleségek sztárja, leginkább a hatalmas karikákat szereti, viszont ennek ellenére az extravagáns fülbevalókat is szívesen viseli. A piros-fehér darab sem volt mindennapi, amelyet az egyik nagy, sztárokkal tűzdelt rendezvényen viselt.
Katie Holmes fülbevalója
Katie Holmes az esküvője alkalmával sem vitte túlzásba a fülbevaló kérdését. Ugyanis nem bonyolította túl a fülbevalót, csak egy pici, fehér körvonalú fülbevalót választott ki az alkalomra. Ennek az volt az előnye, hogy a figyelmet a sztár gyönyörű ruhájáról legalább semmi sem tudta elterelni.
Katy Perry fülbevalója
Katy Perry pontosan tudja, hogy mi mutat jól neki, hogy még azt is észreveszi, hogy néha jobban látszik a nyak, valamint a gyönyörű arc, ha a füleket nem díszíti semmi, így a divatot nem feltétlenül kell mindig nyomon követni. Viszont azért neki is gyakran díszítik gyönyörű fülbevalók az arcát.